08 de juliol 2010

T'HO EMPORTES TOT?


Aquest cap de setmana ens anem a França, a què a menjar formatge? No! A fer un triatló. Bé, i a menjar una mica de formatge també...

I és que el juliol a França no nomès és època de Tour i no nomès competeixen Contador i Armstrong. Al sud de França, concretament a Les Angles, fan un cap de setmana temàtic del nostre esport: les O3 Series*. Tres dies en els que pots participar en totes les distàncies possibles en un entorn preciós, des d'un triatló sprint fins un distància Ironman (el famós Altriman, potser un dels IM més durs del món).


I els de La Salle Triatló hi serem allà, uns per disputar la distància olímpica (Tri Capcir) i altres per "arrosegar-se" en la mitja-llarga distància (Tri Garotxes).

Com és un dels nostres principals objectius de l'any en el que no competim a casa nostra, pensem que calia fer un post com aquest tot recordant aquelles paraules que ens deïa la mama quan ens anàvem d'excursió: "Nen, t'ho emportes tot?"



Per evitar qualsevol tipus de problema degut a les preses d'última hora, agafem prestat un post que el nostre amic Albert de Slooping.net (gràcies!!) va fer fa un temps, en el que presenta un llistat del tot interessant que si més no ens ajudarà a no oblidar-nos res.

Podeu llegir el post: aquí.
Podeu veure el checklist: aquí.

Santé et des miles. J'encourage tout le monde.
Vive la France!!!