24 de setembre 2009

Swim + Run, fent equip!!

A les 8:00h del matí vam quedar a la platja de la Nova Mar Bella per nedar, finalment vam ser 6 valents. Vem escollir aquesta platja perque és on es disputarà la Triatlò de Barcelona, i poder entrenar exactament on competirem és un privilegi i un avantatge per nosaltres.

El primer de tot va ser l’aigua, calculem que vam nedar entre 1.200 i 1.400m. Érem pocs però encara no hi caviem, ja que fent els “culebrillas” només fèiem que donar-nos cops... Val a dir que no és el mateix nedar a la piscina, on cadascú té el seu carril i es veu guiat per les corxeres i la línia marcada al fons en tot moment, que nedar a mar obert on nomès tens la referència d'una boia que pot estar a 50, 100 o 300 metres de distància.
Referent a l'entrenament, el super trainer Albert va marcar el ritme a l’últim llarg i va marxar bé del grup...

(Moi, Albert, Àngel, Dani, Fer)

Després la transició, que si ens veu el Gómez Noia encara riuria ara ja que mínim vam estar 15’ (jejeje) per sortir a córrer, tots menys el rei de takatá (Dani) que estava tocat d’un bessó... Van ser uns 40’ al ritme que ja sabeu (a fondo... jjejej) on els Gangolells van marcar distàncies.

(Àngel, Moi, Albert, Abel, Fer)

Per acabar unes rialles i a les 10:30h tothom cap a casa.

Bon entrenament nois!!