13 d’octubre 2009

Resultats Triatló de Vilanova

Aquest passat diumenge es va celebrar a Vilanova la última de les 4 proves de la TriathlonSeries, en la qual van participar 3 triatletes de La Salle Triatló.




Cal recordar que la Triatló de Vilanova era de distància sprint, és a dir 750m swim + 20km bike + 5km run.

El primer en sortir va ser el Jaume i va fer una gran prova. Ens explica però que li va faltar una mica de velocitat en el tram a peu i que el seu grup de bici no anava molt fort. De totes maneres va demostrar tenir un gran estat de forma i el seu temps així ho demostra, 1h 08'.

Una hora més tard es va donar la segona sortida, on l'Albert no va ser gaire afortunat degut a una mala actuació dels jutges. El problema va ser que es va donar una sortida nul·la que els jutges no van saber/poguer aturar, amb el resultat d'uns quants triatletes parats a la sorra (entre ells l'Albert) fent cas a les ordres dels jutges que, finalment, veïent que la gran majoria d'atletes ja estava nedant van permetre la sortida.

(sortida on es veu clarament atletes encara parats a la sorra)

Ja en cursa, i després de fer un gran esforç per retallar posicions a l'aigua, les sensacions al segment de la bici i de la carrera a peu de l'Albert van ser del tot bones.

(Albert a punt de començar la T1)

(Albert apretant la Eddy Merckx)

(Sprint recta final)

Però com diu la dita de "quien mal empieza mal acaba", un altre cop de mala sort ja que en les classificacions surt l'Albert com retirat i no tenim cap parcial seu. Cal ser positiu i des d'aquí li donem molts ànims ja que va fer una gran actuació que a més li servirà de preparació per la Garmin.

Passades les 11h es va donar la sortida del Jordi. Com sempre entregat i amb moltes ganes va fer un gran paper. Llàstima d'unes petites molèsties a la cama en la carrera a peu que el van obligar a baixar el ritme. La seva marca va ser 1h 29' 21''.

(Jordi realitzant la llarga T1)

(Jordi en plena T2)

(Jordi en el segment a peu)


Classificació:

90. PASSARELL BEYA, JAUME T.FINAL 1h08'01'' T.SWIM 14'15'' T.BIKE 35'03'' T.RUN 18'43''

713. FLORES VERA, JORDI T.FINAL 1h29'21'' T.SWIM 18'37'' T.BIKE 46'05'' T.RUN 24'39''


Enhorabona a tots companys!!!