13 de juny 2010

TRANSCATALUNYA 2010


(Crònica del Moi)

Aquest cap de setmana passat, l’Angel, l’Abel i jo hem fet la Transcatalunya; es tracta d’una prova de BTT organitzada per Probike, de 180km cronometrats més 15km finals d’enllaç que ens va portar de la Molina a la platja del Besos de Barcelona. Una prova amb 3.400m de desnivell positiu.

Una experiència molt xula i molt dura que vam viure de la següent manera: el dissabte a les 15h vam quedar a Muntaner/Diagonal amb l’Abel i l’Angel per anar a Probike des d’on sortíem amb autocar; després de protegir les bicis i carregar-les en camions, vam pujar a l’autocar i com “nens” vam marxar contents cap a La Molina. Un cop allà, vam situar-nos a l’alberg, vam rebre les bicis, vam anar al briefing, sopar i dormir. A les 3,45 de la matinada ens va tocar el despertador i a les 5h es va donar la sortida massiva; tots amb llums vam començar a pujar en direcció les pistes d’esquí de la Molina. Pujada dura i tècnica en algun punt, després baixada cap a la Pobla de Lillet per agafar la segona pujada forta del recorregut, llavors cap a Sant Jaume de Frontanyà, Prats de Lluçanès, Artés, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès, Barberà del Vallès, Ripollet... i fins a Barcelona platja.

Al llarg del recorregut ens vam trobar amb 6 controls de pas/avituallaments i seguint un roadbook molt acurat i ben fet. Degut als km i situacions normals d’aquestes proves, ens vam perdre 2 vegades i vam haver de tornar enrera amb el què això empipa, sobretot la primera que vam fer molta baixada... finalment ens van sortir uns 7km de més.

En general ens va anar força bé, l’Angel al km 55 va tenir una rampa de la que no sé com es va recuperar, doncs no li va afectar més i portava molt bon ritme a les pujades mantingudes, l’Abel impecable amb els seus dos plats a les pujades tècniques i jo a fondo als plans (suposo que ve del circuit jejej... Guillem, m’estic posant fi en pla...) vam anar avançant parant el mínim en els avituallaments i intentant no perdre temps.

Finalment 10h10’, molt contents i cansats.

Bona experiència.

Pd: El cos humà aguanta molt més del què ens pensem !!!


Classificació general*

HOME 36 132 PAVON GARCIA ANGEL 10:10:09 PLATA

HOME 37 277 GANGOLLES SOLA ABEL 10:10:15 PLATA

HOME 38 276 GANGOLELLS SOLA MOISES 10:10:22 PLATA