25 de juny 2011

TRANSCATALUNYA 2011



CRÒNICA DE MR. BOTET

El passat dia 12 el Pau, el Salvi i un servidor vam fer la Transcatalunya. Seguint les passes dels mestres Abel i Moi vam prendre la decisió de afrontar una prova que per nosaltres era un gran repte.

S’ha de dir que la organització de tot va estar molt ben coordinada i que la historia aquesta de pujar el dia abans, fer la reunió de briefing de la prova i dormir a l’alberg amb tots els demés participants fa que tot plegat prengui un aire molt especial.

El despertador va sonar a les 3:30 (més d’un no va poder dormir mes de dues hores). A les 4:00 teníem l’esmorzar, que aquella hora encara estàs paint el plat de pasta de la nit anterior, i a les 5:00 començàvem a pedalar.

Val la pena comentar que la sortida va ser força maca de veure ja que era molt fosc i tothom anava amb el frontal per poder veure algo. La cosa va començar a pujar molt! Tots ens vam donar compte que les pistes d’esquí sense neu son una altre cosa… Mentre anàvem pedalant anava sortint el solet i la cosa ja es començava a fer més agradable.

A la primera pujada heavy el Salvi va trencar el canvi (el Salvi no es gafe…. Que va!!)

Una cosa de la que cap participant de la trans no s’oblidarà serà del FANG!! Jo personalment vaig arribar que semblava un ninot de xocolata d’una mona de pasqua. Els kilòmetres anàvem passant i les pujades es feien llargues però accessibles.

El tema de guiar-nos amb un route book va ser tota una experiència a la qual ens enfrontàvem per primera vegada i cal dir que no ens vam perdre ni una vegada!! Tot un èxit!!

Cada cop ens allunyàvem mes de les muntanyes i el clima i el terra ja començaven a estar més eixuts. Per “sort” vam creuar forces rius que l’aigua arribava fins el genoll i això ens va ajudar a mantenir-nos fresquets durant unes quantes hores.

Anàvem passant punts de control i cada cop estàvem més a prop de l’arribada. Va ser una llàstima que un dels companys del grupet en el que anàvem es va començar a trobar malament i això ens va frenar, però l’objectiu de tots era arribar i no pas fer temps.

Al final la cosa va quedar en que vam trigar casi 15 hores, vam sumar 202 km pedalats i un desnivell acumulat de 3.600 m positius. En resum, una experiència increïble que espero poder repetir l’any que ve amb més gent de La Salle!! ;)

Albert Botet.

Fotos de la prova


Enhorabona companys!!!