16 d’octubre 2011

TRIATLÓ DE GAVÀ


CRÒNICA DE JOSE BALLESTER

La temporada ja s’acaba i amb ella, les oportunitats de fer bons resultats o assolir els objectius prèviament establerts. Una bona ocasió era la triatló de Gavà, que es va celebrar el passat diumenge dia 2 d’octubre en un format ben atractiu: sprint, olímpic, individual i relleus.

La assistència del nostre club va ser prou nodrida i especialment interessant va resultar el desenllaç del “pique” entre dos equips per relleus: d’una banda el Marc que faria la natació, el “Banutti” que desprès d’una dura temporada en que les lesions no l’han deixat rendir al màxim, es “trauria l’espina” per fer la secció de bici…i finalment el Junior Eric, que faria el “run”. D’altre banda el Fer, va fitxar a dos maquines de l’especialitat…el Rafa “albatros” i el Abdeslam “galgo” que, respectivament nedarien i correrien, sense oblidar-nos de la secció “bike” que faria el Fer…

En l’apartat de corredors individuals en la distancia olímpica prengueren part el Salvi, el Pau, i el Ferran, i en distancia sprint, l’Andres, l’Alejandro i l’Eduard.

Puntualment es va donar la sortida i la primera sorpresa, encara que només per alguns, va ser la fulgurant sortida del Rafa que es va destacar passada la primera boya de tots els participants, sortint de l’aigua amb una franca avantatge sobre la resta. Hi va haver moments que anava per davant del cayac de la organització...quina maquina!!!

El Marc va fer un molt bon paper sortint de l’aigua en 7 posició general.

Les transicions van ser prou ràpides, tot i la dificultat de l’Albert Banus en posar-se el xip que li cedia el Marc.

Era l’hora del Fer, que va fer una molt bona seccio bike, tot i que el Banutti, li va poder recuperar uns segons.

En la secció run el corredor del equip del Fer va estar intractable marcant un temps inabastable per l’Eric que va donar-ho tot des del primer moment.

En l’apartat individual el Salvi,novament ha fet una molt bona demostració del seu estat de forma, tot i fer una secció bike tirant ell solet d’un grup poc col·laborador. En el cas del Pau, va sortir a bloc amb altres triatletes que es van associar força bé, el que li va permetre fer una molt bona secció.

El Ferran va fer una triatló molt regular marcant bons registres en swim i bike, i arrodonint la cursa en la secció run, que es el seu fort.

L’Andres i l’Alejandro han fet una molt bona triatló Sprint entrant amb 1 minut de diferencia, i l’Eduard va poder completar la seva cursa amb un bon registre, tot i que va penalitzar alguns minuts per problemes a la transició 1.

En resum una molt bona participació del nostre club destacant el primer lloc a la classificació per relleus olímpica, que tenint en conte el nivell de la proba es un èxit molt sonat.

Ens veiem a la propera.

Jose Ballester.


Classificació*