14 d’abril 2010

DUATLÓ DE VIC

Ja tenim aquí la crònica de la Duatló de Vic feta pels valents Javi i Lluís que van anar a disputar-la el passat diumenge representant a La Salle Triatló, bona feina companys!!


Crònica:

“El passat diumenge 11 d’abril, mentre uns es dedicaven a fer tachuelas i sortides globeres* en bici, les dues “floretes” de la secció de Triatló de La Salle vam participar a la duatló de carretera de Vic. Una prova molt ben organitzada on per sobre de tot hi va destacar la calor i el circuit de bicicleta... 34km exigents amb un petit port a l’inici i la resta del recorregut de puja-baixa continu que ens va fer gaudir molt. Per la resta, el Javi va fer un gran resultat demostrant que cada dia està més en forma, i que en breu més d’un es buscarà excuses per no coincidir amb ell en alguna prova (bé, hi ha alguns que ja ho estan fent...jejejeje). Per part meva, després de dues setmanes d’inactivitat, content amb com vaig acabar i, per sobre de tot, amb ganes de seguir participant en proves d’aquest estil.... a tope amb els entrenaments i per poc que puguem, seguirem sortint a tope i al final, apretarem!”

Javi & Lluís.

Fotos de la prova:


Classificació general*

125 Badia Rabassa, Javi ABM 1h 48' 32''
251 Buscà Porras, Lluís ABM 2h 01' 29''


Foto globera* de la jornada
Tal com s'apunta a la crònica, el mateix diumenge es va fer una sortida en bici de globeros en la que es va poder gaudir d'una classe magistral sobre tubulars... i fins aquí es pot llegir.

Qui volgui més informació haurà d'apuntar-se a la propera sortida!!


Enhorabona Lluís i Javi, esteu a totes!!!
Salut i km.