04 d’abril 2010

TRINEU

Lluís, Abel, Javi i Moi

Fa uns dies que es va celebrar la 2a edició de la Trineu, cursa organitzada per la gent de Triatreves.

El Moi ens envia la seva crònica del que va ser la cursa:

El dissabte dia 27 de març el Lluís, el Javi, l'Abel i jo hem corregut la TRINEU, un triatló molt especial i molt ben organitzat per la gent de TRIATREVES, consistent en córrer, btt i esquí de fons.


Hem començat corrent amb un circuit amb molta neu i per un recorregut d'anada i tornada d'uns 4km, després bici molt tècnica sobre neu en la primera part del recorregut i amb molta pujada mantinguda per pista i quitrà en la segona part del segment ciclista. Finalment 4km d'esquí de fons per acabar bé el dia sobre una neu una mica desfeta.


Amb l'Abel hem sortit fort i de seguida ens hem posat davant, acabant el segment de cursa a peu primers ja amb una mica d'avantatge sobre la segona parella, amb la bici hem anat a tope, tot i que l'Abel anava fàcil, jo no em trobava molt bé... i a l'esquí de fons, ja ens vam relaxar una mica; finalment vam guanyar la classificació llarga (doncs hi havia també un recorregut curt).

El Javi i el Lluís van fer molt bona cursa acabant en un molt bon 5è lloc final, sent molt regulars en tots els segments.


Per acabar un bon dinar a l'aeròdrom d'Alp i una sorpresa de l'organització, que va premiar als guanyadors de les diferents categories amb un vol en avioneta, que ens va sorprendre i emocionar molt.


Segur que repetim !!!


Fotos de la prova:


Foto/sorpresa de la jornada


Enhorabona a tots quatre!!!