23 de novembre 2010

CROS SOLIDARI DE SANT BOI

CRÒNICA DE LA IRENE FT

El Diumenge 21 de Novembre va tenir lloc la cinquena edició del Cros Solidari per la salut mental de Sant Boi de Llobregat i per contribuir en l’acte vam assistir per portar per primer cop la samarreta de La Salle Triatló.

L’ambient va ser molt divers, hi havia gent de tot tipus: atletes, corredors professionals, aficionats, joves i no tant joves, petits, grans, grups escolars i un grup de persones amb deficiència mental que van ser els protagonistes de l’acte.

Cada categoria feia un nombre diferent de voltes al recorregut del circuit, segons la distància que havien de recórrer. Les dones vam fer 3.550m dividits en tres voltes de diferents distàncies i desnivells al voltant del parc de la Muntanyeta (on es va realitzar l’activitat). Tot i que va ser una cursa de poca distància va ser dura, ja que hi havia alguna pujada d’aquestes que et deixen sense bessons!

Aquesta primera cursa amb La Salle ha estat una experiència gratificant, (17ª de 69 posicions, 10ª dins de la categoria Popular Open 17'41") tot i que només ha estat una petita mossegada de tot el que em queda per recórrer per suar la samarreta, si pot ser (què serà), millorant marca!