17 de novembre 2010

VILADECAVALLS, CRÒNICA DEL JOSE


El passat diumenge quatre intrèpids de LA SALLE TRIATLO ®, (jeje) vam estrenar oficialment el Club a la duatló de Muntanya de Viladecavalls, puntuable pel circuit català de Duatlons de Muntanya que organitza de Federació Catalana de Triatló.

Previ a la cursa va tenir lloc el duatló infantil en diverses categories i nivells de dificultat i distàncies, adequades a cada edat. Representant al Club van participar-hi l’Aïna, filla d’en Dani, que ja ben petita mostra bones maneres (el que te la genètica) i l’Àlex, el meu fill petit, que també va fer un bon paper. El més important es que els nens van divertir-se de valent i els pares, encara més.

A les 10.30 es va iniciar la dualtó pròpiament dita, on hi havia un primer tram de 6’5 Km a peu, sortint des del poble per un carrer que pujava una mica i ràpidament enfilava una pista ample de baixada fins el punt intermig de la secció, on donàvem mitja volta en rodó i tornàvem al punt d’inici. Allà em vaig creuar primer amb el Dani, que aleshores estava 15è a 20 segons del primer i a minut i minut i mig, respectivament, L’Angel i l’Albert Navasa.

El tram de BTT, uns 17 Km, era físicament molt exigent; inclús més del que em va semblar el dia del reconeixement: una primera rampa de pujada estreta molt tècnica, seguit d’una trialera curta de baixada i , a partir d’allà rampes fortes combinades amb descensos relativament fàcils. En resum un circuit variat, divertit, però exigent. El Dani va mantenir la posició, i l’Àngel va poder avançar a en Navasa, a pesar del bon paper d’aquest últim en un terreny hostil per a ell.

La segona secció a peu, d’uns 3’7 Km era trencador: inici amb una curta rampa infernal seguida de diversos trams d’escales (em pensava que els bessons m’explotaven) i després dos tobogans de pujada i baixada per pista forestal. Un cop a la cota mes alta, ja dins del poble, baixada lleugera i pla fins arribar a meta.

Finalment el Dani va fer 15é general, L’Àngel 87è amb una secció de BTT molt bona, l’Albert 139è, destacant per la seva cursa a peu, i jo 226è.

En quant al resultat per Clubs a la Federació figurem últims classificats, si bé no ens han computat el temps del “senglar”. En quant tramiti la seva llicència guanyarem 7 o 8 posicions just darrera de CN. PRAT Triatló i davant dels de Banyoles.

Per properes cursa serà bo coordinar-nos per mirar de coincidir a les mateixes curses de cara a la classificatòria per Clubs.


Jose Ballester.


Més fotos al facebook i aquí



Grande Joan!!

Consell del Jose al seu fill: Surt a tope i al final apreta!!!


Foto de la jornada (1)

Que gran la filla del Dani, pedazo bocata que es va menjar!!

Foto de la jornada (2)Lobezno i la seva saga, millor pare de l'any!!!

Foto de la jornanda (3)

El Borrell tambè va ser-hi a Viladecavalls... jejeje