11 de novembre 2010

EL TRIATLÓ DE L'ANY!!!


Hola a tothom,

Ens complau presentar-vos el SAILFISH HALF TRIATLÓ DE BERGA, es tracta d’un triatló de llarga distància que es farà a Berga el 25 de setembre del 2011 i que és organitzat pel Club Triatló Berga amb el recolzament l’Ajuntament de Berga i de Turisme del Berguedà i portat a terme amb la direcció tècnica de Dual Grups.

Es tracta d’una prova oficial de la Federació Catalana de Triatló que ja apareix en el seu calendari de proves pel 2011.

Les distàncies del Sailfish Half Triatló de Berga són 1.9km de natació, 90km de bicicleta i 21km de cursa a peu.

La natació es portarà a terme al Pantà de la Baells, el segment de ciclisme per la comarca del Berguedà i la cursa a peu per dins de la ciutat de Berga.

La web i les inscripcions anticipades estaran disponibles ja a partir de desembre del 2010, amb un preu de 90€. La inscripció està limitada a 400 triatletes.

Per més informació us podeu adreçar a:

Web Sailfish Half Triatló Berga

Blog Sailfish Half Triatló Berga

Club Triatló Berga

Federació Catalana de Triatló

Dual Grups Tel. 666542445 - 638810009


***********

Per altra banda, estem preparant una sèries d’accions que farem per donar a conèixer i dinamitzar aquest gran triatló, que serà el què anomenem les SAILFISH TRAINING CAMP, és a dir, farem entrenaments organitzats dels diferents segments que composen el triatló, amb el total recolzament de Sailfish.

La primera d’aquesta sèrie de trainings, serà la SAILFISH TRAINING CAMP BIKE EDITION, que portarem a terme a Berga el dia 27 de novembre del 2010 i que consistirà en quedar tots plegats i fer el circuit de bicicleta que es farà el dia de la Triatló. En total seran dues voltes de 45km i els triatletes o ciclistes, podran triar si fer les dues voltes o una.

Aquest primer entrenament conjunt té la següent agenda:

Dia: 27 de novembre, dissabte.

Hora: 10:00.

Lloc: Berga, plaça Guernica nº1. C16 sortida Berga Centre.

Concentració davant de Bici Xtrem, que donarà servei tècnic de bici per aquest training. Els triatletes podreu veure tratges Sailfish i altres productes a la carpa Sailfish col·locada per l’ocasió i degustar barretes energètiques MULE BAR.

Recorregut. De Berga anirem al Pantà de La Baells per veure on serà la sortida de natació del Sailfish Half Triatló de Berga i des d’allà iniciarem tot el recorregut ciclista, consistent en dues voltes de 45km.

Logística: qui vulgui podrà donar una volta i qui vulgui les dues. A l’acabar, pels que ho vulguin, farem un dinar tots plegats. Hi haurà cotxe d’assistència que tancarà el grup.


COMPANYS AQUESTA ES LA NOSTRA, NO ESTÀ PERMÉS FALTAR!!!

2 comentaris:

Ferran ha dit...

Ostres quin repte!
Per cert, l'enllaç a la Web Sailfish Half Triatló Berga no funciona.

Anònim ha dit...

Ferran,
la pàgina encara no està operativa. Mentrestant pots mirar-te el blog:
www.sailfish-berga.blogspot.com

Fer Del Corral