22 d’octubre 2014

VOLTA LA MARIA 2014, CRÒNICA DEL GENI EMILI



 Foto club

“El geni es aquell que sap observar i mirar la creació”
Antoni Gaudí

Ja ha tornat el club!! i aquest any amb moltes novetats, una de les novetats es que la salle fa una mirada cap els seus inicis per poder millorar en el present, s'ha parlat de organitzar trobades de germanor massives associades a reptes per poder fer pinya i el primer repte és la cursa del tres pics i com a primera prova hi ha “La volta a la Maria” a Avià, una cursa de muntanya de 15[km], Eus aquí l'història de com va anara la primera cursa de la temporada, que al mateix temps va ser la primera trobada de les moltes que es faran aquesta temporada.

Un petit detall aclaridor, poder és confusa aquest crònica ja que parlo molt d'en Fer, és per dos motius, primer en Fer és pal de paller i és difícil no parlar­ne d'ell, però l'altre motiu és que en Fer s'ha bilocat! Ara hi han dos Fers, el que ja tenim molt vist i el nou Fer que és el nebot del Fer que ja tenim molt vist, aclarit? (probablement no)

Ja a les 9, dos quarts d'hora abans de que comenci la cursa, érem tots per la zona donant voltes, uns escalfant, els altres xerrant, i altres buscant aparcament. També hi estaven en Moi i l'Abel, aquest dos no estaven vestits amb calça curta, eren amb pantaló llarg i ben vestits i uniformats que feien goig, no van participar ja que també van fer una feina molt important que és organitzar la cursa i fer­la possible. D'entre tots vaig ajuntar­me amb el Domingo per anar a escalfar i just abans de començar fer uns progressius amb en Fer (el que ja temin molt vist) i en Marc, acabades la progressions a la línia de sortida esperant sentir el coet.

Foto Jordi Parera

 Foto Jordi Parera

La cursa per els de la Salle van ser moltes petites curses molt emocionants totes.

• La primera que comentaré és el duel entre cosins de la familia Valls, Ferran i Bernat. En Ferran corre millor que en Bernat i el repte del Bernat era guanyar a en Ferran. El veredicte és que estan inscrits a una cursa per el diumenge següent, en Bernat tindrà un altre oportunitat per guanyar al seu cosí.
Foto Jordi Parera

 
 Foto Marc Vila

• L'altre gran duel era el duel de Fers, Fer el nou volia guanyar al seu oncle en una cursa a peu per primer cop, Enhorabona Fer el nou ara passaràs a ser Fer el ràpid, i l'altre podria ser en Fer el no tant ràpid com l'altre Fer (com a mínim fins la propera cursa) afanyat que el joven puja amb molta força i en aquest cas concret jove i amb bona genètica de corredor.
 Fotos Jordi Parera

• Una altre gran batalla va ser la del tercet Pau, Salvi i Tuchu. Tuchu posat les piles!! si no et poses les piles no tindré coses interessants que explicar en el blog i ho hauré d'omplir de palla, Salvi no t'adormis i Pau segueix apretant!
 Fotos Jordi Parera

• A parlaré de LA BATALLA!!! La salle sport champions league! Un duel que va comença Ricard contra Marc i un amaga­pals anomenat Dani. El defineixo així ja que poc abans de la sortida em va dir que venia a gaudir i anar lent, va començar segons diu ell molt suau, però jo no m'ho crec ja que va començar tant fort que ni em va veure, per resumir en veure's en cursa va sortir el senglar que hi ha dintre seu i va començar a envestir participants fins arribar a classificació Salle Champions league. La classificació final va ser Ricard, Marc i el nostre amaga­pals va haver de conformar­se amb una no menys que excel∙lent tercera posició robada al nostre gran amic Domingo que després de ser envestit per un furiós porc senglar va quedar­se amb un altre digne quarta plaça.
Enhorabona sou els grans Mestres!!!
 
  Fotos Jordi Parera

Faltem per això els desparellats, no puc acabar sense parlar de nosaltres els que amb tota la il∙lusió participem sense comparar resultats ja que el nostre Doppelgänger no estava present, entre aquests estem, un servidor, en Jose Luís, l'Unai i la Mercè. José Luis el transfuga ja que es va inscriure com a Garraf Runner , l'Unai que no va tornar a casa amb les mans buides i la Mercè que va fer un més que molt honorable deséna plaça a la genera femenina. Per últim vull esmenar a en Jordi i en Francesc, també son del club però vam passar tant discretament per el costat meu i van interactuar tant poc amb mi que no se que explicar d'ell. Enhorabona igualment!! Per la propera vegada ja sabeu anau amb compte amb mi i eviteu­me si no us tocarà rebre a les cròniques com els hi ha passat a tots els altres.
 Fotos Jordi Parera

El recorregut preciós, es pujava per corriols que travessen un bosc humit i ombrívol, després arribava a un altiplà amb prats i finalment hi havia una baixada de vertigen. Cal destacar que en una part del recorregut es passava per una cova sota una cascada, molt i molt maco, per desgracia alguns de nosaltres anaven tant apurat i tant a gas que no van veure­ho, quina llàstima per ells.
La baixada molt tècnica, en el meu cas em passava que tots als que hi fotia el pal a les pujades em passaven a les baixades i com que ho vaig comentar en arribar­hi vaig veure que no vaig ser l'únic del club amb aquest problema, això demostra que La Salle es un equip de PIXAPINS i que encara hem d'entrenar si volem ser com cabres.

 Fotos Cesc Mas

L'avituallament final molt i molt bé hi havia una varietat molt gran d'entrepans, una truita molt bona i un tirador de cerveza self­service mentre ens oferien una exhibició castellera. També hi hagué un repartiment de premis per sorteig que hauria de ser bastant extens ja que a la salle ens van tocar tres premis mínim, una coca per en Ferran, una mitjons per en Marc i un regal molt personal per en Unai. Sobre el regal de l'Unai, el va amagar ràpidament al cotxe perquè ningú el veiés (intueixo que se'l volia guardar per la seva més gran intimitat) es per això que no revelo de que es tracta el regal.

Acabada la cursa i el avituallament final uns quants de nosaltres vam anar a dinar plegats a un restaurant de Berga, per sort en aquest establiment tenien un servei bastant lent, cosa que va donar per poder xerrar molt. Un menjar que certes persones no va agradar gaire, millor per mi, al preu d'un menú vaig poder menjar el meu i el dels llepa­fils, ja ho sabeu els que vau anar i per els que no us ho explico, jo el repte que em vaig proposar era fer una balanç calòric positiu i us asseguro que ho vaig aconseguir! No em va ser difícil tenint en compte que hi havia entrants, primer plat de paella, segon plat i postre.

Emili Lincoln

Més fotos de Jordi Parera (www.jordiparera.net):



 
 

4 comentaris:

Ferran ha dit...

Òstia Emili, quina gran crònica i tant ben il·lustrada.

Saps que a dia d'avui no sé si m'agrada més sortir a córrer o llegir les teves cròniques ;-) De moment la sort es que encara puc fer les dues coses!!

Gràcies i a seguir disfrutant!

Sunday ha dit...

Gran crónica Emili! un plaer fer l'escalfament amb tu i un plaer tenir-vos a tots de companys!
Fins la propera!
Domingo Roig.

Tuchu ha dit...

Jajaja, que gran ets Emili!!!! transmets com ningú l'ambient viscut...guerra de bastons, però sobretot gran festa!!!

Et prometo que em poso les piles, per donar-te que comentar ;)

Un plaer tenir companys com els d'aquest club, del primer a l'últim!

Tuchu.

Unknown ha dit...

Bona crónica Emili. ;)