01 de febrer 2012

"MADRID ENS ROBA"


Avís de la Federació Catalana de Triatló:

Benvolguts/des amics/gues,
Degut a les previsions excepcionals meteorològiques d’aquest cap de setmana i per tal de prevenir possibles perills a l’ integritat física dels participants i de que el recorregut sigui impracticable, junt amb l’organitzador s’ acordat ajornar la prova d’Odena fins el 4 DE MARÇ DE 2.012. Aquells que volgeu tramitar la baixa us teniu que posar en contacte amb l’organitzador al e-mail totsports@gmail.com per tramitar la devolució. Gràcies per la vostra col•laboració i esperem la vostra comprensió en aquesta situación exepcional. Salutacions F.C. Triatló

Odena és (o era) la darrera cursa puntuable del circuit catalá de duatló de muntanya, objectiu nostre i d'altres clubs de 2a divisió per lluitar per ascendir a 1a.

Com sabeu el 4 de Març alguns dels nostres galgos treballan al Maratest de Badalona i altres hi participen, altres estan corrent maratons o preparant-les, altres ja estan "liats" amb els seus objecitus de llarga distància, etc.

Amb el que perdem la oportunitat (i l'objectiu d'aquesta temporada) de lluitar per pujar a 1a divisió amb els altres clubs: Unió Ciclista Les Franqueses, Distance, Natació Banyoles i Triatló Lluçanés.

Passi qui passi, pugi qui pugi: Enhorabona!!!
Nosaltres seguirem fotent pals des de 2a ;)

Salut i sort!!