21 de maig 2010

2n DIMARTS DE CIRCUIT

Aquest mes de maig, degut que el Circuit estava tancat per la F-1 i les motos, es va trasladar l'entrenament de bici al dimarts dia 18.

Increible l'entrenament que va marcar el Moi que va fer que tots tornessin a casa amb les cames bullint... Aquí el teniu:

Proposta d'entrenament per avui.

Limitació comú detectada: dificultat per gestionar l'esforç en tirada llarga sense la referència del grup, o sigui anar a fondo però no quedar mort abans d'hora sense ningú que ens ajudi a marcar el ritme.

Objectiu: aprendre a portar un ritme constant durant un temps concret. Trobar el ritme més alt possible per fer el temps marcat.

Metodologia: proposo fer 4 sèries de diferents temps, en les que s'hagi d'anar sempre al màxim de les possibilitats de cadascú, però sense fer canvis de ritme ni progressions (cada volta al mateix temps a cada sèrie). Així a les sèries més curtes es va més depressa i viceversa.

Entrenament:
- 2 voltes de rodatge d'escalfament (en grup)
- 1 volta més ràpida amb algun canvi de ritme (en grup)
- 1 sèrie de 15' amb 1 volta suau de recuperació, molt suau
- 1 sèrie de 8' amb 1 volta de recuperació, molt suau
- 1 sèries de 30' amb 2 voltes de recuperació, molt suaus
- 1 sèrie de 20' i a plegar que estarem baldats.

IMPORTANT: NO PIQUES, NO PALS, NO MARICON ÚLTIM.

RITME CONSTANT, CADASCÚ EL SEU, SENSE XUPAR RODA NI ALTRES MARRANADES, NO CANVIS DE RITME, PROGRESSIONS NI ALTRES, PROCURAR QUE EL RITME AL QUE SORTIU EL POGUEU AGUANTAR, SI VEIEU QUE US HEU PASSAT PER POC O PER MOLT, REAJUSTEU UNA MICA, PERÒ L'IDEAL ÉS INTENTAR CLAVAR-HO.

A LES SÈRIES LENTES UNA MICA MÉS A POC A POC, A LES CURTES UNA MICA MÉS RÀPID.

BEGUDA ISOTÒNICA AL BIDÓ I PELS VICIATS COM JO 2 GELS I 1 BARRETA, JEJE

IMPORTANT MIRAR EL TEMPS PARCIAL PER VOLTA DE CADASCÚ I ANAR-HO CLAVANT (EL TEMPS).

A LES 7H INTENTAR ESTAR A PUNT PER COMENÇAR A RODAR PLEGATS, SINÓ QUAN ARRIBEU US ANEU INCORPORANT.

FISIOLÒGICAMENT AVUI TREBALLEM: TOLERÀNCIA AL LACTAT, AUGMENT DEL LLINDAR ANAERÒBIC, INCREMENT DEL NÚMERO DE MITOCÒNDRIES, MILLORES EN LA VASCULARITZACIÓ, MILLORES L'EFICIÈNCIA DE LA LIPÒLISI i un fart de canser-nos.

RESUM, EL MILLOR ENTRENO ÉS SORTIR A TOPE I AL FINAL APRETAR JEJEJEJEJ.

MOI.