02 de maig 2010

TRIATLÓ B DE BANYOLES (Crònica del Dani)


El Dani ens deixa aquesta crònica del passat diumenge que es celebrà la Triatló B Internacional de Banyoles:


Parece que la gente sabe donde debe apuntarse y donde no. Qué duro esto del triatlón B. Realmente cuando ya tienes suficiente y ya te irías para casa todavía te quedan 20 km corriendo. Qué duro.

Crònica:
En donar el tret de sortida 600 valents ens vam tirar a l'aigua sense comptar que no hi caviem, amb les terribles conseqüències dels cops i petits glops d'aigua que si els repeties sovint (que era el nostre cas) el resultat als 300m de natació era una bona part del estany de banyoles als nostres estómacs. Al final, per sort nostra, ens van retallar l'aigüa i va quedar en 1500m.
A la bici tant el Ramón com jo vam anar plegats, tot xerrant i reservant-nos, la veritat és que em va semblar que anavem força bé, el terreny no era favorable, poca pujada i curtes, això feia que la gent que portava cabres ens avancessin, tot i que, a les petites pujades els hi fotiem uns pals terribles.
A peu, quina agonia si no fos pel club de fans (grup 1: Fer, Dona Guillem Lladó alies l'extraterrestre i cosina; grup 2: Pau i la seva dona; grup 3: Laura, Aina, Albert i sogres) crec que en lloc de només punxar, ho hauriem deixat estar, les cames i els pulmons no estavan d' acord i feien dels nostres ritmes una cosa patètica.
Bé, si la fita és acabar, ja ho hem aconseguit, a la propera amb la experiència i els entrenaments ho millorarem.

Dani Sagrera.


Demà la crònica del Jordi...