05 de maig 2010

DUATLÓ DE CENTELLES

El passat diumenge 25 d'Abril es va celebrar la Duatló de Centelles en la qual l'Albert Botet es va aventurar a disputar-la.
A continuació la seva crònica i les fotos:

Diumenge, 6:30 del matí i sona el despertador. En moments com aquest voldries seguir dormint però la meva primera duatló de muntanya m’esperava. I quina duatló!!

A les 8 vam arribar a Centelles i ja estava casi tot organitzat. Només faltava recollir el dorsal i deixar la bici a la zona de transicions. Feia una mica de fred però a sabíem que era qüestió de temps començar a escalfar el body…

La veritat es que sabíem que teníem per davant un repte bastant important. 10 km de cursa a peu amb un desnivell positiu de 650 m, 20 km de bici amb 540 m de desnivell positiu i per acabar 2.5 km de cursa a peu amb 80 m de desnivell. Resumint, un tute que te cagas.A les 9 van donar la sortida i tothom a corre com condemnats… La part més heavy de la pujada en esperava, i es que pujar 400 m en 2km donen molt de si. La pujada forta coincidia a trams amb la via ferrada de centelles, i haig de dir que te la seva gracia pujar amb l’ajuda de cordes i escales enganxades a la roca. Un cop a dalt tocava baixar. Una baixada casi vertical en alguns trams que la veritat va ser d’alló més entretingut per l’esquena i els genolls.

Un cop feta la T1 comença la bici. El traçat va estar força be ja que era per pista i la pujada era bastant moderada. El fang i els bassals van animar una mica la cosa i va fer que acabéssim macos macos.

Finalment l’últim tram de cursa a peu, va ser bastant matador, però les ganes de arribar i disfrutar de la buti que la organització tenia preparada t’ajudaven a seguir.

En resum, un gran dia d’esport i un gran debut!!

Classificació

Enhorabona Albert, quina aventura!! Segur que ha sigut un gran entrenament per el Half Challenge del Maresme.

Ànims!!