24 d’agost 2011

RÀNQUING DUATLONS TEMPORADA 2010 - 2011

A falta de començar la recta final de la temporada 2010 - 2011 de triatló, aquí deixem el rànquing final de la temporada de duatló tant de muntanya com de carretera.


Pel que fa a les duatlons de muntanya cal dir que en la nostra categoria (2ª divisió) hem acabat en novena posició. Puntuant únicament en 4 proves, de les 6 sumatives del calendari català, que es van disputar a:

- Viladecavalls, amb presència del Dani Porcsenglar, l'Àngel Lobezno, el Junior Navasa i el mestre de les cròniques el Jose Ballester.

-Solsona, amb presència de 10 triatletes: Dani P-senglar, Ricard Cuàdriceps Verdaguer, Salvi, Pau Puig, Lobezno, Jaume Toru, Jose Ballester, Moi trenca-cadenes, Joan Carles Ballester i Kike Figueres Duarte.

- Cabrils, amb el Porc-senglar Sagrera, el Pau, Toru, Jose i el Extreme-Marc.

- Mataró, amb l'Abelino está fino, l'incombustible Dani Sagrera (crack!!), el mister palos Borrell, Lobezno, Pau, Jordi Puigdollers i el debutant Ferran Giones.



D'altra banda, la temporada de duatlons de carretera ha estat més aviat descuidada per part nostra. Varem poguer sumar punts únicament a una prova, a Sant Joan de les Abadesses on van participar el no estic fort Banuti, el Toru, el Junior Navasa i el desaparegut David Lampón.


Tota la info dels rànquings clickant aquí*


Segur que la propera temporada millorarem, o al menys competirem més.
Força als competidors i ànim a la resta del club!!