11 de febrer 2013

DUATLÓ DE BLANES




CRÒNICA DEL TORU

La imatge ho diu tot… 3ª POSICIÓ PER EQUIPS! ENHORABONA COMPANYS! ESTEU FETS UNS CRACKS! Fer, ves haciendo sitio en la vitrina del club y dile al gerente del club (creo que es un chico alto, que tiene un hermano gemelo… Moisés creo que se llama) que se estire y pague cena de la sección en el restaurante del Marc Martínez! Jajajajajajajajajajajaja!


Ja podeu veure el nivell de La Salle Triatló “al loro! Que no estamos tan mal!” Tot seguit us faig cinc cèntims de la cursa…

Penúltima prova del Circuit Català i Lliga de Clubs (a falta de la duatló de Vallfogona del Ripollès el 24 de març, apunteu-vos cabrons! JaJa!) i La Salle Triatló venia amb moltes ganes de “negociar” el 25% de descompte a la botiga Distance. Per aconseguir-ho, es presentava amb “les primeres espases” (argot Ballester) Porc Senglar, Lobezno, Dual Gangolells Grups i l’apuntador (servidor, Toru).

Com que totes les duatlons tenen el mateix “protocol” de preparació anirem directament a les anècdotes que és el que realment importa i la gent s’ho passa millor llegint, “al lio!”:

1-     Blanes no té platja? Doncs hi hauria de fer calor, no? Cullons quin fred a les 8:30h! 1 grau marcava el cotxe!

2-     No hi ha res com treure’s pressió abans de la cursa, sinó parleu amb l’Àngel i les seves estratègies pre-cursa parlant de sensacions, ritmes de cursa al tram de còrrer…

3-     Si un té ganes de vomitar i queda poc per començar la cursa té dos opcions: afluixar el ritme o vomitar. Doncs no, hi ha una tercera opció (la més adient) que és no vomitar “perquè m’acabo de prendre un gel i no sigui que perdi les seves propietats” i apretar el ritme (estratègia Moi). Us asseguro que avui no era “el eslabón más débil” i ningú es mirava la seva roda.

4-    Definició d’speaker: persona encarregada d’amenitzar i divulgar informació útil i d’interès popular en un event esportiu i/o social mitjançant l’ajuda d’un micròfon i altaveu. Doncs es veu que a Blanes això no ho tenen gaire clar… “El Club Triatló Blanes organitza tot tipus d’events sense ànim de lucre, som bona gent, veniu a entrenar amb nosaltres, entreu a la nostra pàgina web…” Quin paio!

5-    No sé que es millor/pitjor, si una duatló dura de collons (rollo Cabrils) on el desnivell et posa “a puestu” o una duatló no tant puja i baixa com la d’avui on la gent va amb l’àcid làctic i de tots els iogurts junts (acudit fàcil i dolent, ho sé) pels núvols. En tot cas, La Salle Triatló sempre fem cas del nostra lema “Sortirem a tope i al final apretarem” i és la millor opció sens dubte!

  

6-    I finalment, un servidor fa el que pot i avui ha contribuït amb l’acudit del dia durant l’escalfament: “Dos amics que es troben i li diu un a l’altre: em vaig trobar a la meva dona…” Com acaba l’acudit? Veniu a la duatló de Vallfogona i us l’explicaré! Jajaja!

Pel que fa al paper dels components de La Salle Triatló penso que ha estat molt bo i hem donat “estopa” de la bona:

- El Dani posant a ratlla a tothom (mai millor dit perquè ha sortit davant de tot tirant del carro) ja sigui corrent o en btt i acabant en una espectacular 8ª posició.

- Els germans Gangolells en la seva línia de fer un molt bon sector de còrrer i un encara millor de btt, el qual ha permès obtenir una 15ª (Abel) i 20ª (Moi) posició separats per uns escassos 30”.


- Llàstima de la caiguda de l’Àngel (aparentment no sembla res greu tret d’un fort cop a la cella) el qual segur que haguès escalat força posicions més. Tot i així, ha fet un paper més que digne acabant la cursa i en una bona posició. Ànims crack! A la propera més gasss! Millora’t!


- I un servidor que ha intentat apretar al sector de còrrer, no perdre molta pistonada al tram de btt i recuperar alguna posició a l’últim sector de còrrer.



Molt bona cursa companys! ENHORABONA A TOTS! ESTEU MOLT FORTS!
Fins la propera!

Jaume “el cronista”.

 


CRÒNICA DEL MOI


CITA: Penúltima prova de la temporada de duatló de muntanya 2013 i
EQUIP: La SalleTraitló
LLOC: Blanes
OBJECTIU: Puntuar de valent
PROTAGONISTES: un senglar, un lobezno, un toru, un abelino i un servidor.

5:30 toca el despertador, s’ha de baixar des d’Avià i a fondo que la cosa no és per menys. Quedem amb l’Itó, el Marc i el Martí a Berga i després de parar a Gurb a esmorzar arribem a Blanes. Triatló amb pocs inscrits i sense una gran infraestructura. 

Arribem i trobem al Jaume a punt d’anar per feina. Entrem les bicis a boxes, trobem a l’Angel i el Dani i després de posar-nos al dia, anem a escalfar.

A les 9:30 sortida del duatló federat (a les 10:00 sortia el popular...). El Lobezno ens guarda lloc a primera fila de sortida i  comença la prova (fallant la botzina de sortida per cert...). El Dani comença fort i jo amb moltes ganes un pèl massa fort també, per darrera la resta... van passant els metres d’un circuit que més semblava a un du de carretera que de muntanya i ja em van avançant corredors i espero que un d’ells sigui l’Abel i al cap d’uns 700m em passa... anem fent i de cop em passa també el Lobezno i no entenc res... o ell va molt ràpid i l’entreno carioco se li ha posat molt bé o ho pagarà... i efectiviwonder la segona... a la baixada ja el passo.

Passem per meta i només queda ja una volta, anem fent i el passa el Domingo Roig de Distance i penso amb el Fer i dic collons, això no va bé... veig que va a un ritme fort i inclús atrapa a l’Abel... avui tocarà fer una bona bici... controlo també al Marcel... i el veig molt a prop... uffff no vaig bé de respiració i això no millora...

Finalment T1, un gel USN mentre corro per dins del box i peu a dalt; 3km de quitrà a relleus amb dos mes i veig que avui el ritme ja no pararà, em trobo bé i vaig apretant. Un circuit no gaire dur però de molt treballar amb uns 20km per davant. Primera baixada i perdo el bidó.... uppppssss 15km sense líquid... jajaja pensava amb les rampes del run.... el què m’espera... però almenys no m’he de preocupar de beure, almenys mirem la part positiva...

El circuit m’agrada molt i la de 29” es porta de conya amb un circuit en el que és molt important no perdre inèrcies ja que hi ha molts canvis de ritme... últim tram de carretera per ja arribar a l’últim trosset de camí i miro i veig a l’Abel allà davant i confirmo el què ja veia; que avui havia fet una bona bici...

Ja estem a T2 i menys de 3km per davant. Deixo la bici i aprofito per veure molt de l’ampolla que m’he deixat preparada a boxes... i ja em poso a ritme tant ràpid com puc. Ens anem creuant amb corredors, em passen 3 corredors que no puc agafar i ja estic a l’última baixada, enfilo cap a meta i arribada.

Penso que avui haurem puntuat bé i només em queda esperar a l’Àngel i al Jaume. Entremig arriba el Domingo i ens diu que l’Àngel ha caigut en unes arrels i s’ha donat un cop al cap, que està bé però s’ha atonyinat bé...  en uns minuts està ja allà i això vol dir que un Lobezno no s’abonyega tant fàcilment... i a continuació el Toru també arriba !.

Caiguda = tall a la sella, hematoma al pòmul , cop al front i casc trencat.

Esportivament:         
                      -Dani. 8è – 1h18’56
                      -Abel. 15è – 1h22’02”
                      -Moi. 20è – 1h22’31”
                      -Àngel. 48è – 1h28’23”
                      -Jaume. 50è – 1h28’48”
                      3rs per equips !!!!!

Bona cursa nois, bon equip, objectiu aconseguit !!!



Moi Gangolells.