19 de febrer 2013

MITJA MARATÓ DE BARCELONA


MINI CRÒNICA PER FERRAN, EL TIGRE DE SANT GERVASI

M'afegeixo a l'opció crònica que va directe a la substància. Tot i que aquesta setmana alguna persona em comentava que li semblava poca cosa formar part d'un club de triatló que ofereix bon humor i bons moments, intento explicar alguns detalls de com funcionem aprofitant la celebració de la mitja marató de Barcelona:

1) Arribar 5 minuts tard al punt de trobada i encara no ser l'últim, no té preu.
 
2) Iniciar l'escalfament conjunt i assabentar-te que tot i fer una sortida amb raquetes de neu el dia anterior, ets el que més ha "descansat", no té preu.
 
3) Veure que s'apropa l'hora d'anar al guarda-ropia i que hi ha una cua immensa, tornar amb la bossa i poder deixar-la a la Maria i al pare del Marc (gràcies JMA Models!), tot i que pesa tres o quatre quilos i que l'hauran de portar fins a la zona d'arribada, no té preu.
 
4) Adonar-te que no portes el Vooma Energy USN que volies prendre, comentar-ho amb els companys i que et diguin que tenint en compte que als entrenament no paro de menjar que ja m'està bé, així n'aprendré, no té preu.
 
5) Sortir dient que anirem a 4 màxim a 3:55, que les cames estan entumides i cansades, i fer els dos primers km amb el jefazo Fer a 3:50, no té preu.
 
6) Que el Fer et porti un gel Vooma Energy USN fins al km 16 i gentilment te l'ofereixi per assegurar que arribes correctament a la meta, no té preu.
 
7) Arribar fent marca personal i que et trobis a mitja secció del club estirant cames i veient que han acabat fa uns 3 o 7 minuts, no té preu.
 
8) Acabar la cursa, poder compartir les sensacions, compartir una mica de Recover Xcell, repassar que hi som tots, saber que estem contents amb la feina feta i que hem aconseguit l'objectiu que ens proposavem, no té preu.
 
9) Que mentre estem estirant i recuperant les cames, s'acosti el gran Cesc Godoy atleta que també corre amb Zoot, ens expliqui la seva cursa, i es faci una foto com un més del club, no té preu
 
10) Que ja marxant cap a casa, s'acosti un conegut i veient la pinta que fas et pregunti si has corregut la cursa, tampoc té preu.

Bon club, millor grup, i grans persones. Bon humor, bons moments amb amistat, sacrifici i diversió.

Ferran