16 de gener 2013

5ena MARXA NADALENCA D'OLOT


CRÒNICA DE L'ALBERT CALLEJERO
 Disfresses,  motius nadalencs , bons amics i un circuit per a conèixer la ciutat d’Olot, han estat l’excusa per participar en la 5ena Marxa Nadalenca d’Olot defensant els colors de "La Salle triatló".
 
La cursa va començar a  les 10.OO h. El fred era viu, els participants, vora els 400, es col·loquen a l’arc de sortida en funció del ritme que duran al llarg de la marxa. Són uns 7  km que recorren carrers ,  parcs, i fins i tot, la pujada a un volcà, el Montsacopa. Els olotins es coneixen bé la ruta, i això fa que les primeres posicions ràpidament quedin establertes, jo seguint-los, i vigilant no perdre’m , jajaja!  És durant la pujada al volcà quan sembla que els primers comencen a afluixar el ritme, aprofito per guanyar alguna posició, mentre gaudeixo de les vistes de la ciutat, queden només 2 km per tornar a creuar l’arc d’arribada, estic content,  el sol ja escalfa i he dut un bon ritme al llarg de la marxa. A l’arribada m’espera un avituallament amb productes de la terra, pa amb tomàquet i embotits, i una xocolata amb xurros!
 
La marxa finalitza amb sorteig de regals, premis a les millors disfresses i un obsequi per a tots els participants. Ha estat una bona manera de passar el matí de diumenge i un mini-entreno per la propera duatló d’Odena.
Albert.